LinkedIn
  |  
Blogg
  |  
E-book

Förstudie - de rätta förutsättningarna för internationell rekrytering (2013)

Innehåll - förstudien internationell rekrytering

Syftet med denna förstudie kring frågan internationell rekrytering är att identifiera behoven hos de företag och organisationer som väljer att rekrytera internationell personal. Hur ser en lyckad inflyttning respektive medflyttning ut? Utöver det ingår också att i denna förstudie  undersöka den rekryterade personalens behov vid inflyttning. Även de medflyttande, dvs de familjer som följer med för att bosätta sig i Örnsköldsvik, intervjuas för att utröna deras behov vid inflyttning och för bästa möjliga anpassning till Örnsköldsvik.

Är du nyfiken på innehållet i denna rapport och resultatet av studien "Genusmedvetet ledarskap" så hittar du den här: Rapport förstudie internationell rekrytering 131018

Skribent
Anna-Karin Byström
Jag har över 18 års erfarenhet från näringslivet är utbildad miljö- och naturresursplanerare samt har jag Fil.Lic inom organisationskommunikation med Inriktning mot interkulturell kommunikation och förändringskommunikation. Här kan du läsa om mig, praktiska erfarenhet, vad jag ibland pratar om under föreläsningar och utbildningar. Under mina år har jag bott i Kanada, Kina och Singapore samt rest inom den internationella företagsvärlden. Kultur och kommunikation är spännande!

DC Consulting

Kommunikation är vägen framåt! Vi hjälper företag & organisationer med interkulturell kompetens, utbildning och kulturell förståelse.
DC Consulting, Storgatan 19B, 891 34 Örnsköldsvik, +46 (0)70 263 00 04
closetagbars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram